Over de Nyenrode Shop

De Nyenrode Shop wordt beheerd door UniGear Nederland, een onderdeel van The Gear Company BV. UniGear is specialist in het beheren van duurzame merchandise voor onderwijsinstellingen in Nederland en België. Door middel van merchandise helpen wij onderwijsinstellingen op een duurzame en sociale manier hun identiteit uit te dragen en mensen bij elkaar te brengen.

Bij UniGear geloven we in merchandise voor een betere wereld. In de promotionele sector worden ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Bij UniGear geloven wij erin dat merchandise verduurzaamd moet worden. We willen het gebruik van grondstoffen en materialen die niet hergebruikt kunnen worden verminderen. Tevens willen we het gebruik van gerecyclede materialen bevorderen. Ook werken we met meerdere lokale partners samen zoals duurzame en sociale ondernemers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om zo bij te dragen aan een betere wereld. Lees hier meer over duurzaamheid.

Heb je een speciaal productverzoek of kun je het product waar je naar op zoek bent niet vinden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze maatwerk website voor inspiratie en een offerte aanvraag voor producten naast ons standaard assortiment. We helpen je graag verder.

UniGear (The Gear Company BV)
Utrechtseweg 92
3702 AD Zeist

Telefoon: +31 (0)85 08 05 815
E-mail: service@unigear.nl
www.unigear.eu

RABOBANK: IBAN NL09RABO0124124682
BIC RABONL2U
BTW: NL 8540.55.423 B.01.
KVK nummer: 60 775 300

Copyright © 2020 - 2024 UniGear. All rights reserved.