Maatwerk

Niet gevonden wat je eigenlijk zocht?

Neem contact met ons op via sales@unigear.nl, telefonisch via +31 (0)85 08 05 815 of kijk eens op onze maatwerk website. We helpen je graag verder!

 

Producten uit de webshop voorzien van een extra opdruk

Onze Nyenrode shop geeft een overzicht van de producten die wij standaard op voorraad hebben en die reeds zijn bedrukt met het Nyenrode logo. Het is mogelijk deze producten te personaliseren met een naam, logo of tekst. Ook in grote aantallen. 

 

Producten uit de webshop in grote aantallen

Grote aantallen zijn ook mogelijk. Hiervoor kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Producten die niet in de webshop staan

Maatwerk is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze maatwerk website voor inspiratie en een vrijblijvende offerte aanvraag. Buiten ons standaard assortiment van de Nyenrode shop kun je namelijk ook kiezen uit één van de overige 3000 artikelen uit onze uitgebreide maatwerk website. Deze promotionele items en relatiegeschenken worden door ons op maat gemaakt voorzien van het gewenste logo. Houd bij een maatwerk aanvraag rekening met een langere levertijd dan wanneer je een product besteld uit het kernassortiment. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Weet je nog niet precies wat je zoekt?

Wij kunnen je adviseren en inspireren. Stuur een e-mail naar sales@unigear.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)85 08 08 815 met onderstaande informatie: 

Soort / type product
Gelegenheid
Doelgroep
Aantal
Gewenste levertijd

Wij helpen je graag en nemen binnen 1 werkdag contact met je op! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Copyright © 2020 - 2024 UniGear. All rights reserved.