Ruilen & retourneren

Vanaf het moment van thuisbezorging, heb je 30 dagen de tijd om artikelen te ruilen of retourneren. Voor informatie of vragen omtrent ruilen en/of retourneren kun je mailen naar service@unigear.nl

 

Een artikel ruilen

Indien je een aankoop wenst te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur of een andere maat, dan kun je het artikel retour sturen naar onderstaand retouradres. Het product dient in de orginele verpakking retour te worden gestuurd en ongebruikt/ongedragen te zijn. Het is belangrijk dat alle originele labels en prijskaartjes aan de items zitten.

Voeg in het pakket een notitie toe met daarop het internetordernummer van de aankoop en de maat en kleur van het artikel dat je wenst te ontvangen. Na ontvangst van jouw pakket zullen wij het gevraagde artikel naar je toesturen.

De kosten voor het retour sturen zijn voor jou. De kosten voor het opnieuw opsturen zijn voor onze rekening.

Retouradres: 
Unigear
Utrechtseweg 92
3702 AD Zeist

 

Een artikel retour sturen

Indien je een aankoop wenst te retourneren en hiervoor geen vervangend artikel wilt ontvangen, dan kun je het artikel aan ons retour sturen naar onderstaand retouradres. Het product dient in de orginele verpakking retour te worden gestuurd en ongebruikt/ongedragen te zijn. Het is belangrijk dat alle originele labels en prijskaartjes aan de items zitten.

Voeg in het pakket een notitie toe met daarop het internetordernummer van de aankoop. Na ontvangst van jouw pakket zullen wij het vooraf betaalde bedrag binnen 5 werkdagen retourneren. Je ontvangt hiervan een bevestiging wanneer het bedrag is overgemaakt.

De kosten voor het retour sturen zijn voor jou.

Retouradres: 
Unigear
Utrechtseweg 92
3702 AD Zeist

 

Heb je een beschadigd product ontvangen of een klacht over een product?

Deze artikelen kunnen niet als regulier retourpakket worden verzonden, maar moeten per e-mail gemeld worden bij onze klantenservice via service@unigear.nl. Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt.

Copyright © 2020 - 2024 UniGear. All rights reserved.